Etiketter

, , , , , , , ,

Det blev tre långsamma veckor där allt har stått stilla på tomten. Man hade vant sig vid att det hände något varje dag och sedan pang bom – semester.

Innan de ställde ned skopan och gick hem hann de få klart schaktning och dränering för poolen. Men när poolfirman var ute och kikade var det ändå lite finlir kvar att lösa. Efter att ha ringt ett par gånger och agerat mellanhand lämnade jag istället över kontakten så pool och markentreprenörerna kunde prata med varandra. Känns bättre då de pratar ett annat språk än jag är van vid.

Då det inte har hänt så mycket på tomten har fokus istället legat på färg och tapetval. Vi har bestämt oss för vit fasadfärg (S0502-Y), ivändigt har den färgglada familjen valt vitmålade väggar med en fondtapet i vardera rum. De tapeter som ingick var kanske inte så mycket att hurra för, men Midbec hade några fina. Barnen har fått välja tapeter fritt vilket inte helt oväntat resulterade i en hästtapet till Evelina och en fotbollstapet till Gustav. Dessa beställde vi från yourdecoshop.com en webbutik vi har handlat ifrån tidigare. Oliver har svängt lite i sina val, men tillslut bestämde han sig för en stjärntapet som vi hittade i en Midbeckollektion.

Ska bli spännande att se hur långt de har kommit på tomten när vi gör nästa besök där. Så här såg det iallafall ut precis innan semestern.